2017-18 – Seminari sobre Parental EduStoryTelling

El 7 de març de 2018 tindrà lloc un seminari sobre Parental EduStoryTelling: educar amb la màgia dels contes, on es presenta els conceptes claus de l’EduStoryTellling, l’art d’educar amb contes a l’escola, la llar, els centres laborals, etc. En el seu desenvolupament analitzarem un cas de l’ús de contes en la formació i l’acompanyament social d’un nen autista.

2017-18-edustorytelling

El seminari anirà a càrrec de Débora Chomsk. És lingüista, educadora i escriptora. Es va especialitzar en narratives amb finalitats educatives (Edustorytelling). Va realitzar recerques sobre problemes en l’aprenentatge de la llengua en nens autistes, en joves sords i en adults afàsics a l’Argentina. En el 2001 va rebre un premi en recerca educativa amb TICs de la Universitat de Barcelona.

Aquest seminari tindrà lloc el 7 de març de 2018, a les 18h, a la Biblioteca Carles Rahola de de Girona (c/ Emili Grahit, 4C).

L’assistència a la sessió és gratuïta, però cal que empleneu el formulari que trobareu en el següent enllaç

Comissió d’atenció a la diversitat
AMPA Marta Mata

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió d’atenció a la diversitat, Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.